En grafisk identitet er mere end et logo. En grafisk identitet skal henvende sig til din målgruppe og samtidig være tro mod dig og din virksomhed. Identiteten skal passe til det du står for og gøre både dig og dine kunder trygge. Dét kan jeg hjælpe dig med. Designet skal præsentere din kommunikation, så den er indbydende for din målgruppe. Design fortæller det, du kan have svært ved at beskrive med ord – derfor er det rigtige design en vigtig del af al kommunikation.

Jeg laver logoer og visuelle identiteter til dig der mangler at få klarhed over dit grafiske udtryk.
Hvis du vælger en af mine basispakker, sørger jeg for, du får en tydelig kommunikation med dig når du skal ud at markedsføre dig selv og din virksomhed. En basispakke er samlet set starten på din visuelle identitet. Du modtager filer på de produkter vi sammen finder frem til du har brug for. Og en samlet guideline til brug af skrifter, farver og fotostil, så du efterfølgende selv kan arbejde videre med din identitet og ved i hvilken retning du skal gå.

Lidt om pakkerne

Lille startpakke:
Pakken indeholder det du skal bruge for at få skabt rammerne for din visuelle identitet. Allervigtigst får du et logo der bliver fundamentet for din synlighed overfor dine kunder,
til brug på alt dit fremtidige materiale både offline og online.

Stor startpakke:
Pakken er en udvidelse af den lille pakke, med fokus på trykte medier. Du får
materiale du kan hænge op og dele ud, evt. til brug på en messe eller på dit kontor.

 

I begge tilfælde designer jeg et logo og en visuel identitet der passer til lige netop din virksomhed. Og en grundig beskrivelse af hvordan du efterfølgende selv bruger logoet sammen med typografi, billeder og farver, der tilsammen skaber en solid grafisk platform.

Vi starter med en grundig snak, hvor du fortæller mig hvilke værdier du vil give dine kunder, hvem dine kunder er og hvad du gerne vil signalere med din virksomhed. Godt klædt på til at designe et logo der passer til dig og din virksomhed, går jeg igang med arbejdet.

Indeholder de to pakker ikke lige det du har brug for, så tag kontakt til mig alligevel.
Jeg udvikler også skræddersyede løsninger, der passer til netop dit behov.

 

Konkrete opgaver

Jeg har en stor passion for tryksager og layout. Så står du med en konkret opgave der
skal udføres, eller blot et ønske om at ”der skal ske noget” med jeres trykte kommunikation, kan jeg hjælpe med det, der ellers kan være svært at få tid til i en presset hverdag på kontoret. Jeg har respekt for den linje I har I jeres eksisterende materiale og ser samtidig på det med nye øjne.

Med mig på sidelinjen får du frigivet tid til det du virkelig brænder for i din virksomhed.
Jeg spørger når jeg er i tvivl, men er selvkørende.

Lille startpakke*

Indeholder:
Logo
Visitkort
Brandboard med beskrivelse af
typografi, stil og tone og farver

8.500,-

Stor startpakke*

Indeholder:
Logo
Visitkort
Flyer eller postkort med dit budskab
Filer til facebookside
Plakat eller roll-up
Brandboard med beskrivelse
af typografi, stil og tone og farver

11.000,-

*Eventuel fotografering, tekstforfatning og pris for tryk er IKKE inkluderet i prisen.

Freelance grafiker

Har du blot brug for hjælp i ny og næ, kan jeg hjælpe dig. Jeg arbejder hjemmefra eller hos dig, alt efter hvad der giver bedst mening.
Når du hyrer mig som freelance grafiker, får du lige den hjælp du har brug for her og nu – og undgår at skulle ”finde på” noget til en fastansat grafiker, i de perioder der er stille i den afdeling.